Harita Sıralama

Asplinux

Asplinux
Puan:1.514
Sıra:2693
Yenilen rakipler: 3.201 (518.)
Klan: KaYı 2


Köyler (1) Koordinatlar Puan
Epçe
564|419 1.514
Kişisel metin
klan savaşlarından berı...

o efsane klanlar profili hikayesi

9.Sınıf
Şuan dersteyiz.Yanımda dünya güzeli bir kız oturuyor.Yüzüne bakmaya bile kıyamıyorum.Onu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor.O benim en yakın arkadaşım.Beni sadece arkadaşı olarak görüyor.
Nedenini bilmiyorum ama kendimden çok utanıyorum.


10.Sınıf
Evdeydim.Beni arayıp erkek arkadaşıyla tartıştığını ve bana ihtiyacı olduğunu söyledi.Sonra bize geldi.Bana sıkı sıkı sarılıp ağladı.Şuan dizimde uyuyor.Saçlarını okşayıp o gül yüzünü doya doya seyrediyordum.
Ben onu o kadar çok severken o beni arkadaşı olarak görüyor.Nedenini bilmiyorum ama kendimden çok utanıyorum.


11.Sınıf
Mezuniyet Balosu
Onunla çocukluktan beri arkadaşız.8. sınıftayken birbirimize söz vermiştik.Lise sonda mezuniyet balosuna gidecek eşimiz olmassa birlikte gidecektik.
Beni arayıp erkek arkadaşının hastalandığını söyledi,ve beraber gidebilir miyiz? Diye sordu.Kabul ettim ve onu evinden aldım.Balodaki en güzel kız oydu.Bembeyaz elbisesiyle tıpkı bir melek gibiydi.Gece boyunca dans ettik.Kollarımdayken hep aynı şeyi düşündüm.Onu çok seviyordum.Gece sonunda onu evine bıraktım.Beni yanağımdan öpüp en iyi arkadaşı olduğumu söyledi.
Onu gerçekten çok seviyordum.Ama o beni arkadaşı olarak görüyor.Ona,onu sevdiğimi nasıl söylerim.Nedenini bilmiyorum ama kendimden çok utanıyorum.


Aradan Yıllar Geçti
Şimdi o çok sevdiğim meleğimi toprağa veriyorum.Özel eşyaları arasından kara kaplı bir defter çıkmış.Bana verdiler.Okuyup okumamakta kararsız kaldım.Açtım.Bu bir günlüktü ve bir sayfasında şöyle yazıyordu:

"Şuan dersteyiz ve yanımda dünya yakışıklısı bir çocuk oturuyor.Yüzüne bakmaya doyamıyorum.Onu ne kadar sevdiğimi bilmiyor.Beni arkadaşı olarak görüyor.Erkek arkadaşım olduğu yalanını söylerek ve sürekli onunla ilgili yalanlar uydurarak yanında olabiliyorum.Onu canımdan çok seviyorum.
Bana bir kere Seni Seviyorum deseydi dünyalar benim olurdu. Ben bu satırları okurken meleğimi çoktan gömdüler...
Hıçkırıklarımı tutamıyorum...Gözümü mezardan alamıyorum...
Merak etme Biriciğim...Bende Seni Çok Seviyorum.